Risotto ala Tomppa

Tästä resptistä tulee 4-6 annosta.

Tarvitset: Risella risottoriisiä 3dl, vettä 0,7l, ruokaöljyä 2rl, nakkeja paketillisen ja isohkon porkkanan.

Mausteeksi kurryä ja mustaa pippuria ja ripaus suolaa.

Laita 3 litra kattila lämpiämään ja laita ruokaöljyö pohjalle.

Kun tuntuu lämpöä kämmeneen, lisää riisi.

Sekoita koko ajan ja kun riisistä irtoaa valkoista öjlyn sekaan, lisää vesi.

laita levyä pienemmälle.

Lisää mausteet.

Muista laittaa kansi päälle. 10 min. kohdalla lisää porkkanaraaste ja pilkotut nakit.

Vielä n. 10 minuuttia ja ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, Atria A-lk kuoreton4.9g11kcal0.6g0.1g0.9g0g
Porkkanaraaste 200g3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy rainbow0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Risella risottoriisi (keitetty) (Risella), annos 100g16g18kcal0.4g3.9g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g62kcal2g8.4g2.4g0.4g
Valittu annoskoko24g31kcal1g4.2g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g16kcal0.5g2.1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g128kcal4.1g17.2g4.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257711