Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt18g8.4kcal0.6g0.9g0.3g0g
Mannasuurimo tumma 1.8g5.6kcal0.2g1.1g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 2g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.2g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g53kcal2.2g8g1.2g0.4g
Valittu annoskoko25g26kcal1.1g4g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g13kcal0.6g2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g107kcal4.5g16.3g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110888