Chilinen suklaakakku

Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle sopiva pala.

Voitele vuoan reunat ja aseta pala pohjalle.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä.

Vatkaa voin joukkoon sokeri ja munat yksi kerrallaan.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan siivilän läpi.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alatasolla 20 min. Kakku saa olla sisältä hieman kostea.

Siirrä jäähtynyt kakku tarjoiluastiaan ja koristele tomusokerilla.

Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 3.8g27kcal0g0g3.1g0g
Sokeri 7.5g30kcal0g7.5g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)7.5g10kcal0.8g0g0.7g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1g3.7kcal0.2g0.1g0.2g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 4.1g14kcal0.4g2.9g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g173kcal2.8g22g8g0.8g
Valittu annoskoko25g87kcal1.4g11g4g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g43kcal0.7g5.5g2g0.2g
Arvot/100g100g351kcal5.7g44.5g16.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125249