Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 1.5g3.5kcal0.2g0g0.3g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g7.7g9kcal1.3g0.1g0.3g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 5.5g2.3kcal0g0.2g0g0g
Lanttu 2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ruusukaali 2.7g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.7g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g35kcal3g1.6g1.2g0.4g
Valittu annoskoko25g18kcal1.5g0.8g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g9kcal0.8g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g71kcal6.1g3.3g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142959