Omenapiirakkaa pellillinen

Vaahdota munat ja sokerit.

Lisää sulatettu margariini, jauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe ja kerma.

Kaada taikina leivinpaperilla suojatulle pellille ja laita kuoritus ja viipaloidut omenat taikinan päälle.

Ripottele omenoiden päälle fariinisokeria.

Paista 200 asteessa 1/2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g1.8kcal0g0.5g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)3.6g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Margariini, 60%, Rainbow0.9g5kcal0g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.8g6.1kcal0.2g1.2g0g0.1g
Sämpyläjauho (1dl = 70g) (Rainbow), annos 70g1.8g6kcal0.2g1.2g0g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1.8g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 11g4.2kcal0g0.9g0g0.2g
Fariinisokeri0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g83kcal1.6g14g1.8g0.8g
Valittu annoskoko24g42kcal0.8g7g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g21kcal0.4g3.5g0.5g0.2g
Arvot/100g100g170kcal3.3g28.7g3.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173006