Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g6.2g16kcal0.9g0.1g1.3g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi2.7g13kcal0.3g0g1.3g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g6.2g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Salsa medium (Rainbow)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g0.9g3.1kcal0g0g0.3g0g
Kesäkurpitsa4.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g71kcal2.6g1.6g5.8g0.2g
Valittu annoskoko25g35kcal1.3g0.8g2.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g18kcal0.7g0.4g1.5g0.1g
Arvot/100g100g144kcal5.3g3.3g11.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200274