Mokkapalat

Huom!

Ohjeen 10 g suolaa jaetaan puoliksi
taikinaan ja kuorrutteeseen.

Eli 5g
taikinaan ja 5g kuorrutukseen!

Samoin kaakaojauheen kanssa;

12g eli 2 rkl taikinaan ja 2rkl kuorru-
tukseen!

Vaniljasokeri jakautuu niin että
2 tl taikinaan ja 4tl kuorrutukseen.

1. Sulata 200g voita jäähtymään
taikinaan lisäämistä varten.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

3. Sekoita kuivat ainekset; vehnäjauho,
leivinjauhe, vaniljasokeri ja kaakao-
jauhe ja 5g suolaa keskenään.

4. Kaada vähän kerrallaan ja vuoron
perään maito, kuivat ainekset ja
200g sulatettu jäähtynyt voi
sekaan, sekoittaen hyvin.

5. Kaada taikina leivinpaperilla päälys-
tetylle pellille ja levitä tasaiseksi.

6. Paista uunissa 200 astetta 20 min.

Kuorrutuksen teko on helppoa!

Sulata 100 g voita ja sekoita muut ainekset; 5g suolaa, 2 rkl kaakaota,
1pkt eli 500g tomusokeria ja 150g/
1,5 dl/10 rkl tummaa kahvia

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Hojala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.1g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri 3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.1g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.3g1.1kcal0.1g0g0.1g0.1g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 2.5g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Valio voi2.5g18kcal0g0g2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Voi (Valio), annos 100g1.2g9kcal0g0g1g0g
Kahvijuoma, keskiarvo 1.9g0.1kcal0g0g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g170kcal1.8g25.2g6.6g0.4g
Valittu annoskoko25g85kcal0.9g12.6g3.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g43kcal0.5g6.3g1.7g0.1g
Arvot/100g100g347kcal3.7g51.4g13.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221416