Jauheliha karpar pitsa

Paista sipuli ja jauheliha voissa ja lisää pohjan päälle ja laita juustoraastetta päälle ja paista 200 asteisessa uunissa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona3.6g2.5kcal0.4g0.1g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl1.8g6.7kcal0.5g0g0.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.3g2.9kcal0.2g0g0.2g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.6g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g0.3g0.4kcal0g0.1g0g0.2g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Pirkka1g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Voi 0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.3g12kcal1.4g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl2.8g10kcal0.8g0g0.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g82kcal6.8g2.2g4.6g0.6g
Valittu annoskoko25g41kcal3.4g1.1g2.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g20kcal1.7g0.6g1.2g0.2g
Arvot/100g100g167kcal13.9g4.5g9.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334114