Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g4.9g12kcal0.3g0.2g1.2g0g
Maitorahka (Pirkka)6.1g4kcal0.7g0.2g0g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g10g33kcal0.3g0.3g3.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.1g8.4kcal0g2.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Liivate 0.5g1.7kcal0.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g121kcal3.4g5.8g9.2g0g
Valittu annoskoko25g60kcal1.7g2.9g4.6g0g
Annoskoko puolitettuna12g30kcal0.9g1.5g2.3g0g
Arvot/100g100g245kcal6.9g11.8g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345091