Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g14g16kcal0.8g0.7g1.1g0g
Hunaja 0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.8g2.8kcal0g0.7g0g0g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 2.5g1.1kcal0g0.2g0g0g
Manteli 0.2g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl0.7g2.4kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g68kcal3.6g4.8g3.8g0.2g
Valittu annoskoko24g34kcal1.8g2.4g1.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g17kcal0.9g1.2g1g0.1g
Arvot/100g100g139kcal7.4g9.8g7.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348902