Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 10g23kcal1.8g0g1.8g0g
Vehnälese, Liperin mylly2.6g3.7kcal0.4g0.2g0.1g1.4g
Kananmuna kuoreton 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Kidneypapu, suolaliemessä6.7g7.3kcal0.5g1.2g0g0.5g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl0.5g4.3kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g89kcal6.4g2.8g5.6g3.8g
Valittu annoskoko25g45kcal3.2g1.4g2.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna12g22kcal1.6g0.7g1.4g1g
Arvot/100g100g182kcal13.1g5.7g11.4g7.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361540