Possu-omenapata

Kuori ja paloittele 1 sipuli ja 500g perunoita.

Kuumenna öljy padassa ja paista possunsuikaleet.

Lisää sipuli.

Pasiat hetki käännellen ja mausta 1tl suolaa, ½tl mustapippuria ja 1 rkl sinappia.

Lisää pataan 4 dl vettä ja perunat.

Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 min. Lisää pestyt ja paloitellut 2 omenaa sekä 1 rkl hunajaa.

Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g6.8g4.1kcal0.1g0.9g0g0.1g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl0g0.3kcal0g0g0g0g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)5.5g8.8kcal1g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Sinappi 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi5.5g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g4.1g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Hunaja 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Persilja1.4g0.2kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g33kcal2.2g2.8g1g0.6g
Valittu annoskoko25g16kcal1.1g1.4g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g8kcal0.6g0.7g0.3g0.2g
Arvot/100g100g66kcal4.5g5.7g2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299129