Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g3.8g23kcal0.8g0.2g2g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl9g32kcal0.2g0.3g3.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g152kcal4.6g1g14.4g0g
Valittu annoskoko25g76kcal2.3g0.5g7.2g0g
Annoskoko puolitettuna12g38kcal1.2g0.3g3.6g0g
Arvot/100g100g311kcal9.4g2g29.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112903