Kaalikeitto

Suikaloi kaali ja sipuli ja laita kiehumaan liha- ja kasvisliemikuutioin maustettuun veteen.

Paista jauheliha ja mausta esim.

grillausmausteella halutessasi.

Anna kaalin kiehua miedolla lämmöllä tunnin verran ja lisää sitten jauheliha ja kasvissuikaleet joukkoon.

Lisää halutessasi suolaa/soijaa sekä siirappia mausteeksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali4.7g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g2.5g3.2kcal0.4g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä1.9g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0g0.4kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g14kcal1g1g0.4g0.4g
Valittu annoskoko25g7kcal0.5g0.5g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g3kcal0.3g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g28kcal2g2g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113391