Uunimakkara

Viipaloi makkra.

Laita vuokaan laita jokaiselle makkara viipaleelle ketsuppian, sinappia ja ananasta ja tee 3 kerrosta.

laita pinnalle juustoraaste.

Laita uuniin 175 asteeseen ja lisää jossain vaiheessa kerma.

Jatka hetken aikaa paistamista.

syö perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sanna80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lauantaimakkara pötkö Pouttu9g21kcal0.8g0.6g1.7g0.1g
Ketsuppi, Felix0.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sinappi 0.7g0.9kcal0g0.1g0g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka3.2g1.8kcal0g0.4g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio5.9g3.8kcal0.1g0.2g0.3g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)4.7g12kcal1.2g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g80kcal4.2g3g5.6g0.2g
Valittu annoskoko25g40kcal2.1g1.5g2.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g20kcal1.1g0.8g1.4g0.1g
Arvot/100g100g162kcal8.5g6.1g11.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=277493