Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g4.5g16kcal0.6g2.8g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 6.3g12kcal1.3g0g0.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 3.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti0.8g2.2kcal0g0g0.2g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Tomaattimurska 6.3g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g71kcal3.8g6.6g2.8g1g
Valittu annoskoko25g35kcal1.9g3.3g1.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna12g18kcal1g1.7g0.7g0.3g
Arvot/100g100g143kcal7.7g13.4g5.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=455124