Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g14g24kcal2.7g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Torino tumma proteiinipasta plus1.8g6kcal0.4g0.9g0.1g0.1g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g6.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g64kcal6.4g2.4g3g0.2g
Valittu annoskoko25g32kcal3.2g1.2g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g16kcal1.6g0.6g0.8g0.1g
Arvot/100g100g130kcal13g4.9g6.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=155426