Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 18g25kcal2.8g0g1.6g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g3.5g3.9kcal0.1g0.1g0.4g0g
Tilli, tuore 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Aurajuusto2.1g7.2kcal0.4g0g0.6g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl0.5g0.6kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g75kcal6.6g0.2g5.2g0g
Valittu annoskoko25g37kcal3.3g0.1g2.6g0g
Annoskoko puolitettuna12g19kcal1.7g0.1g1.3g0g
Arvot/100g100g152kcal13.4g0.4g10.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229022