Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 16g10kcal0.5g0.7g0.5g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta5.1g18kcal0.7g3.6g0.1g0.2g
Voi 0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g72kcal3.2g8.6g2.6g0.4g
Valittu annoskoko25g36kcal1.6g4.3g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g18kcal0.8g2.2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g146kcal6.5g17.5g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264356