Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile14g19kcal2.7g0.1g0.8g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g7.4g21kcal1.3g0g1.7g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g3.2g8.9kcal0.6g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g97kcal9.2g0.2g6.4g0g
Valittu annoskoko25g48kcal4.6g0.1g3.2g0g
Annoskoko puolitettuna12g24kcal2.3g0.1g1.6g0g
Arvot/100g100g196kcal18.6g0.4g13g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269731