Kesäkurpitsapaistos

Raasta kesäkurpitsa ja suolaa se kevyesti, ja purista hetken päästä vesi pois.

Sekoita kananmuna, jauho ja parmesaaniraaste sekä yrttimausteet.

Paista pizzakivellä tai uunipannulla (180 astetta) noin 20 minuuttia kunnes se on kuivahko ja alkaa ruskistua.

Lisää loput ainekset tässä järjestyksessä ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 6.2g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Parmesan formaggio da pasta0.6g2.9kcal0.2g0g0.2g0g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattikastike, Basilico, Barilla6.2g3.4kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika vihreä 2.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss3.1g10kcal0.8g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g51kcal3.2g2.4g2.8g0.2g
Valittu annoskoko25g25kcal1.6g1.2g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g13kcal0.8g0.6g0.7g0.1g
Arvot/100g100g104kcal6.5g4.9g5.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235318