Kaali-porkkana-jauhelihalaatikko

Pilko kaali ja porkkana, keitä suolalla ja laakerinlehdillä maustetussa vedessä.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, sekoita joukkoon pilkottu sipuli niin että sekin paistuu.

Sekoita kypsät ainekset uunivuokaan ja paista tunnin verran 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali8.4g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 7.5g17kcal1.4g0g1.3g0g
Sipuli 2.8g0.9kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g40kcal3g1g2.6g0.4g
Valittu annoskoko25g20kcal1.5g0.5g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g10kcal0.8g0.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g82kcal6.1g2g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139704