Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%3.7g6.4kcal0.7g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Valkokaali keräkaali 9g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g21kcal1.6g1g0.8g0.4g
Valittu annoskoko25g10kcal0.8g0.5g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g5kcal0.4g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g42kcal3.3g2g1.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=192648