Hirvimunakas

1. Pilko tomaatti.

2. Erottele kahdesta kananmunasta valkuaiset lasiin.

Lisää kolmas muna kokonaisena joukkoon.

3. Mausta kananmunat mustapippurilla.

4. Paista Hirven suolalihaa, ja sipulia pannulla kunnes sipuli on kypsää.

Lisää puolessa välissä tomaatti.

5. Lisää munaseos ja paista kypsäksi.

6. Nauti raejuuston kera, saat paljon proteiinia :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 4.7g5.3kcal1g0g0.1g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 6.6g2.8kcal0.6g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.4g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g7g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g22kcal3.4g1.2g0.2g0.4g
Valittu annoskoko25g11kcal1.7g0.6g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g6kcal0.9g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g45kcal6.9g2.4g0.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83361