Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 11g16kcal2g0g0.9g0g
Lanttu 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.1g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Punaviini 1.8g1.2kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 0.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g41kcal4g0.8g2g0.2g
Valittu annoskoko25g21kcal2g0.4g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g10kcal1g0.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g83kcal8.1g1.6g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154260