Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala8.5g22kcal0.8g3.9g0.1g0.8g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio3.9g11kcal1.3g0g0.7g0g
Tonnikala vedessä 5.9g6.1kcal1.3g0g0.1g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki4.2g3.3kcal0.5g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 2.3g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g90kcal8.4g8g2.4g1.6g
Valittu annoskoko25g45kcal4.2g4g1.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna12g23kcal2.1g2g0.6g0.4g
Arvot/100g100g182kcal16.9g16.1g4.8g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=49375