BodyPasta Carbonara

1. Pilko sipuli, chilit ja kuori valkosipuli
2. Lisää 1-1,5dl rypsiöljyä kattilan pohjalle, lisää sipulit ja chili, kuullota niin kauan että ovat pehmenneet
3. Lisää ~1,5-2dl vettä, silppua tehosekoittimella ainekset hyvin hienoksi puuroksi, tämän jälkeen lisää ruokakerma Kolme Juustoa
4. Paista jauheliha ja lisää se kattilaan sipuleiden seuraksi
5. Keitä 1L vettä ja lisää Spaghetteria Carbonara ainekset
6. Anna rauhassa muhia 7min, sitten lisää Carbonara jauhelihan ja sipulien sekaan.

7. Anna jäähtyä hetken, nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Defuncta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetteria Carbonara valmis (Knorr), annos 100g7.7g7.7kcal0.2g1.1g0.3g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha8.2g14kcal1.6g0g0.8g0g
Rypsiöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g2.9g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g76kcal3.8g2.6g5.6g0.2g
Valittu annoskoko25g38kcal1.9g1.3g2.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g19kcal1g0.7g1.4g0.1g
Arvot/100g100g154kcal7.7g5.3g11.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=248537