Kar-pata

Ota paistipussi (0-3 kg) ja aloita täyttäminen raa'alla lihalla.

Ripottele päälle merisuolaa ja halutessasi pippuria.

Pilko juurekset isoiksi paloiksi (2*2cm) ja lisää lihan päälle.

Lisää loput ainekset: valutetut pavut, hillosipulit ja yhteen sekoitettu tomaattipyre ja oliiviöljy.

Sulje pussi ja tee pieni reikä päälle.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Alkuperäinen ohje sisälsi karjalanpaistilihoja, mutta niitä ei ollut meidän kaupassa, joten varioin :D .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g11g13kcal1.8g0.2g0.5g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g4.1g3.1kcal0.2g0.5g0g0g
Hillosipulisäilyke 1.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Lanttu 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g51kcal4g2.6g2.4g0.4g
Valittu annoskoko25g26kcal2g1.3g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g13kcal1g0.7g0.6g0.1g
Arvot/100g100g104kcal8.1g5.3g4.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182457