Riisi-tonnikalavuoka

Keitä riisi kypsäksi.

Mausta lihaliemikuutiolla ja paprikapulverilla (1 tl). Kaada kypsynyt riisi uunivuokaan ja sekoita sekaan 2-3 purkkia tonnikalaa.

Mielellään eri makuja.

Paista 225 asteessa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 9g34kcal0.8g7.3g0.1g0.2g
Tonnikalaa ja vihanneksia mexicana 185 g (Rainbow)5.1g6.6kcal0.5g0.2g0.5g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]5.1g6.1kcal0.6g0.1g0.4g0g
Tonnikala, currykastikkeessa, Rainbow5.1g5.1kcal0.4g0.2g0.4g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g103kcal4.6g15.6g2.8g0.4g
Valittu annoskoko25g51kcal2.3g7.8g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g26kcal1.2g3.9g0.7g0.1g
Arvot/100g100g206kcal9.2g31.3g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383689