Jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Paista jauheliha öljyssä, laita mausteet ja creme fraiche sekaan, viipaloi kurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita osa tomaateista ja kesäkurpitsat vuokaan.

Sekoita jauheliha ja kasvikset vuokaan, laita loput tomaatit ja juustoraaste vuoan päälle.

Paista 175 asteessa 45 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g5.5g9kcal1.1g0g0.5g0g
Kesäkurpitsa10g1.6kcal0g0.2g0.1g0.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 2.7g7.6kcal0.1g0.1g0.8g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g1.4g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0g0.4kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.3g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g5.2g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g48kcal3.2g1g3.4g0.4g
Valittu annoskoko25g24kcal1.6g0.5g1.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g12kcal0.8g0.3g0.9g0.1g
Arvot/100g100g97kcal6.5g2g6.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464186