Karpalorahkakakku

500 g rahkaa
250 g Floravanilla
100 g karpaloita
50 g Hera80 jauhetta
5 liivatetta

Liota liivate kylmässä vedessä n. 10 min. Sekoita Vanilla kuohkeaksi lisää muut aineet vatkaten.

Purista liivatteet ja liota mehussa tai vedessä sileäksi, lisää rahkaseoksen joukkoon tasaisesti vatkaten.

Kaada vuokaan ja laita jääkaappiin n. 5h vähintään.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 905 grammaa

Rituliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona14g9kcal1.7g0.5g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)6.8g13kcal0.3g1.1g0.8g0g
Karpalo, pakaste2.7g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Hera80, mansikka (Fast), annos 30g1.4g5.9kcal1g0g0.2g0g
Liivate 0.1g0.5kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g59kcal6.2g3.4g2g0.2g
Valittu annoskoko25g29kcal3.1g1.7g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g15kcal1.6g0.9g0.5g0.1g
Arvot/100g100g119kcal12.6g6.9g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358567