Pullapitko kotona leivottu

Vatkaa munat ja sokeri, lisää käden lämpöinen vesi, hiiva, suola, kardemumma, kauranleseet ja öljy.

Sekoita maitojauhe vehnäjauhoihin.

Lisää jauhot vähitellen nesteeseen hyvin vatkaten.

Jatka vaivaamista käsin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta ja kädestä.

Anna taikinan kohota.

Leivo 4 pitkoa, anna taas kohota, voitele munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista 200 asteessa noin 16 min.

Reseptistä tulee n. 65 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5.7g0kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 0.6g2kcal0.2g0.3g0g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g1.1g3.5kcal0.2g0.5g0.1g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.4g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Sokeri 1.9g7.9kcal0g1.9g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Hiiva 0.6g0.4kcal0.1g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai10g34kcal1.2g6.9g0.2g0.3g
Rusinat (Rainbow) 1 pss1.4g4.6kcal0g1g0g0.1g
Mantelirouhe, 1 rkl0.5g2.6kcal0.1g0g0.2g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g136kcal4.2g21.4g3.4g1.4g
Valittu annoskoko25g68kcal2.1g10.7g1.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna12g34kcal1.1g5.4g0.9g0.4g
Arvot/100g100g276kcal8.5g43.3g6.9g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103103