Unelmainen suklaakääretorttu

Kääretortun pohja:

4 kananmunaa
1,5 dl sokeria
0,75 dl vehnäjauhoa
3 rkl perunajauhoa
3 rkl kaakaojauhoa
1 tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, ja sekoita joukkoon kuivat aineet.

Paista kääretortun pohja 225 asteessa 8-10 minuuttia.

Täyte:

1 pussi suklaamoussejauhoa (Blå band tai joku)
1 dl maitoa
400 g pakastevadelmia
2 banaania
loraus brandya mauksi

Valmista suklaamousse ohjeen mukaan (tämä piti vaan sekoittaa desiin kylmää maitoa, ja oli valmis).

Sekoita moussen sekaan vadelmat ja banaanit, surauta mixerillä tasaiseksi.

Mausta brandylla tai konjakilla tai mieleiselläsi.

Kostuta jäähtynyt kääretortunpohja kahvilla, ja levitä täyte ja kääri rullalle.

Suklaakuorrutus:

150 g fazerin sinistä
1 dl kermaa
25 g voita

Sulata kuorrutusaineet vesihauteessa ja kuorruta kääretorttu.

Tein tätä äitienpäiväksi ja oli niiiiiiiiiin hyvää..

ohjeen keksin yhdistelemällä monista resepteistä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4.2g6kcal0.5g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Suklaamousse Blå Band2.3g11kcal0.2g1.5g0.5g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g4.2g3.5kcal0g0.8g0g0.1g
Vadelma 3.5g1.4kcal0g0.1g0g0.1g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g0.9g0kcal0g0g0g0g
Brandy, annos 40g0.7g1.6kcal0g0g0g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen2.6g14kcal0.3g1.3g0.9g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)1.8g3.5kcal0g0.1g0.4g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.3g1.2kcal0.1g0g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g120kcal2.4g14.2g5.4g0.6g
Valittu annoskoko25g60kcal1.2g7.1g2.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g30kcal0.6g3.6g1.4g0.2g
Arvot/100g100g243kcal4.9g28.7g10.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122930