Raparperi hilloke

Pilko raparperit.

Lisää kattilaan raparperi, vesi ja sokeri.

Keitä hiljaisella lämmöllä kunnes sokeri sulaa ja raparperit pehmenevät.

Käytä vanilja jogurtin tai maustamattoman jogurtin tai rahkan lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 19g6.4kcal0.1g1g0g0.3g
Sokeri5g20kcal0g5g0g0g
Vesi0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g53kcal0.2g12g0g0.6g
Valittu annoskoko25g27kcal0.1g6g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g13kcal0.1g3g0g0.2g
Arvot/100g100g108kcal0.4g24.2g0g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183878