Jauheliha-poropata vihanneksilla

2 pannua :)

Toiseen hieman öljyä pohjalle, kuullota juurekset ja herkkusieni nopeasti, lisää 2dl vettä ja anna kiehua.

Lisää lihaliemikuutio ja hyppysellinen merisuolaa (karkeaa).

Tee vihreästä paprikasta pitkiä suikaleita ja laita pannuun.

Sipuli ja valkosipulia sekaan.

Käytä kantta.

Pienennä lämpöä ja anna semikiehua/hautua.

Ruskista jauheliha, mausta paistaessa aromisuolalla ja paprikalla.

Laita kasvisten kanssa pataan.

Ruskista poro, älä mausta.

Lisää vihannesten sekaan kun valmista.

Anna padan hautua n.30 minuuttia tämän jälkeen (kokonaisaika siis noin 40-45min) ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Janie79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavustettu poronliha (Lapin liha)5.6g8.1kcal1.5g0.1g0.2g0g
Atria kevyt jauheliha4.7g8kcal0.9g0g0.5g0g
Juureskuutio (Pirkka), annos 300g7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Herkkusieni 2.3g0.4kcal0g0g0g0g
Paprika vihreä 3.5g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.3g0.7kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g40kcal5g1.2g1.4g0.2g
Valittu annoskoko25g20kcal2.5g0.6g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g10kcal1.3g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g81kcal10.1g2.4g2.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=248029