Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g13g15kcal1.1g2.7g0g0.7g
Punajuuri, keitetty, suolaton 9g3.7kcal0.1g0.7g0g0.2g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Riisijauhoseos, gluteeniton 0.7g2.5kcal0g0.6g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g61kcal2.4g8g2.2g1.8g
Valittu annoskoko25g31kcal1.2g4g1.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna12g15kcal0.6g2g0.6g0.5g
Arvot/100g100g124kcal4.9g16.2g4.5g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251390