Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl4.6g6kcal0.6g0g0.4g0g
Sokeri2.8g12kcal0g2.8g0g0g
Leivinjauhe0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.2g7.5kcal0.2g1.5g0g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl3.5g12kcal0.1g0.1g1.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki4.2g2.3kcal0.4g0.2g0g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vadelma 6.7g2.7kcal0.1g0.3g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g89kcal2.8g11.2g3.4g0.6g
Valittu annoskoko25g45kcal1.4g5.6g1.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g22kcal0.7g2.8g0.9g0.2g
Arvot/100g100g179kcal5.6g22.6g6.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281168