Katkarapupasta

Huuhtele katkaravut siivilässä kylmässä vedessä.

Paista niitä ja kasvissuikaleita hetken aikaa pannulla öljyssä, että ovat lähes kypsiä.

Lisää tomaattimurska ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää tuorejuusto ja nosta tehoa niin, että kastike kuumenee kunnolla.

Nosta pois levyltä ja sekoita keitetyn pastan joukkoon.

Lisää suolaa, pippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g7.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g2.3g1kcal0g0.2g0g0g
Isot katkaravut (rainbow)3.4g3.4kcal0.8g0g0g0g
Tuorejuusto toscana (Arla apetina), annos 4g1.9g3.4kcal0.2g0.1g0.3g0g
Kauramakaroni, keitetty, suolaton 9g10kcal0.4g1.8g0.1g0.2g
Oliiviöljy 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g44kcal3g4.6g1.4g0.4g
Valittu annoskoko25g22kcal1.5g2.3g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g11kcal0.8g1.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g88kcal6g9.3g2.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297614