JVKurmee lihapata

Herefordia lihana
Savustettua paprikaa paprikajauheena
Villisian rasvaa pekonina
Alkoholiton olut koska alkoholi haihtuu, todellisuudessa Kukko pils
Mausteeksi pari katajanoksaa, nippu timjamin oksia, rosmariinin oksa ja muutama laakerinlehti.

Ainakin 4 tuntia uunissa reilu 100 astetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta12g18kcal2.4g0g0.9g0g
Vesi5.5g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Pekoni rasvainen 0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Olut, alkoholiton Nikolai2.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.1g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Herkkutatti, kuivattu (Pirkka), annos 25g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g43kcal4.8g1g2g0g
Valittu annoskoko25g22kcal2.4g0.5g1g0g
Annoskoko puolitettuna13g11kcal1.2g0.3g0.5g0g
Arvot/100g100g86kcal9.6g2g4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405616