Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 18g113kcal2.5g0.6g10.7g3.1g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g1.2g2.6kcal0.1g0.6g0g0.5g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g3.7g12kcal0g2.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g254kcal5.2g8.2g21.4g7.2g
Valittu annoskoko25g127kcal2.6g4.1g10.7g3.6g
Annoskoko puolitettuna12g64kcal1.3g2.1g5.4g1.8g
Arvot/100g100g514kcal10.5g16.6g43.3g14.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431195