Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.1g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Punajuuri 13g4.8kcal0.1g0.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g22kcal0.2g3.2g0.6g1.2g
Valittu annoskoko25g11kcal0.1g1.6g0.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna12g6kcal0.1g0.8g0.2g0.3g
Arvot/100g100g44kcal0.4g6.5g1.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55937