Ohrarieska

Sekoita nopeasti puuhaarukalla todella kylmään veteen suola ja hienot ohrajauhot(rieskajauho) taikinaksi.

Ripottele leivinpöydälle vehnäjäuhoja (niitä käytetään ainoastaan leivinpöydälle) ja aika notkea taikina siihen.

Jaa taikina samantien 12 tasakokoiseen palaan.

Kaulitse paloista ohuita (n. 4mm) rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista kuumassa(300) uunissa n.2 min. (Pintaan tulee tummia täpliä)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Sirkkisl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho 12g38kcal1g7.5g0.2g0.9g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g1.1g4.1kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g85kcal2.2g16.6g0.4g1.8g
Valittu annoskoko25g43kcal1.1g8.3g0.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna12g21kcal0.6g4.2g0.1g0.5g
Arvot/100g100g172kcal4.5g33.6g0.8g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96425