Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 5.2g5kcal0.2g1g0g0.1g
Paistijauheliha 10%5.2g8.9kcal1g0g0.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g3.3g9kcal0.6g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt10g4.8kcal0.3g0.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g56kcal4.2g3g2.8g0.2g
Valittu annoskoko25g28kcal2.1g1.5g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g14kcal1.1g0.8g0.7g0.1g
Arvot/100g100g113kcal8.5g6g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201598