Aura-kukkakaalikeitto

Keitä paloiteltu kukkakaali ja silputtu sipuli kasvisliemikuution kanssa vedessä pehmeäksi noin 15 minuuttia.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää kerma ja aurajuusto murusina joukkoon, lämmitä sekoittaen niin kauan että juusto sulaa.

Ripaus mustapippuria ja hieman Provence-yrttimaustetta sopii mausteeksi.

Tarjoa leipäkrutonkien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 10g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Kasvisliemikuutio 0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2g1.7kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Aurajuusto2g6.6kcal0.4g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g23kcal1.2g0.8g1.6g0.4g
Valittu annoskoko25g12kcal0.6g0.4g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g6kcal0.3g0.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g47kcal2.4g1.6g3.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306251