Jauhelihamureke, omena-sipuli ala Tuula

Sekoita jauheliha, sipulikeittoaines ja kermaviili mureketaikinaksi.

Anna taikinan turvota 15-30 minuuttia.

Voitele leivinpaperi öljyllä.

Taputtele taikina suorakaiteen muotoiseksi n. 30 x 25 cm. Raasta kuoritut omenat ja sipuli karkeaksi.

Levitä raaste murkelevyn päälle, valuta siirappi ja ripottele curry sekä mustapippuri raasteen päälle.

Laita sulatejuusto murut skäö peitä täyteainekset kinkku viipaleilla.

Rullaa levy leivinpaperia apuna käyttäen.

Kääri leivinpaperi tiiviisti murekkeen ympärille ja kierrä päät napakasti kiinni.

Siirrä mureke vuokaan ja paista uunissa 35-40 min. Tarjoa yrteillä ja tomaattikuutioilla maustetun pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha11g18kcal2.1g0g1.1g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)3.1g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g1.2g3.8kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Omena, ulkomainen, kuorittu 3.1g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Silavaton palvikinkku (Pajuniemi), annos 35g1.6g1.5kcal0.2g0g0g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g2.3g6.6kcal0.4g0g0.5g0g
Siirappi 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g69kcal5.8g2.4g3.6g0.4g
Valittu annoskoko25g35kcal2.9g1.2g1.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g17kcal1.5g0.6g0.9g0.1g
Arvot/100g100g140kcal11.8g4.9g7.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387706