Jauhelihapasta

Valio-lehdestä...

400g jauhelihaa
1 pss pakastesipulia
1 rkl voita
1/2 tl suolaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 prk mustapippurituorejuustoa
1/2 dl hienonnettua persiljaa

Paista jauheliha ja sipulit voissa.

Mausta suolalla.

Lisää tomaattimurska ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi samalla kuumentaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää.

Tarjoa
kesäkurpitsapastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihapihvi, kalkkuna 6.3g12kcal1.1g0.3g0.7g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi3.1g0.3kcal0g0g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)3.1g5kcal0.3g0.1g0.4g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g5.8g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Becel juokseva, annos 10g0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta (uusi), kuitu 9g (Torino), annos 50g6.3g21kcal0.8g4.1g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g83kcal4.6g9.8g2.8g1.4g
Valittu annoskoko25g41kcal2.3g4.9g1.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna12g21kcal1.2g2.5g0.7g0.4g
Arvot/100g100g167kcal9.3g19.8g5.6g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173007