Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g7g39kcal0.5g4g0.3g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl1.8g6.3kcal0g0g0.7g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g8.8g11kcal0.3g0.3g0.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.8g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g5.3g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g118kcal1.8g9.4g3.8g0.4g
Valittu annoskoko25g59kcal0.9g4.7g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g29kcal0.5g2.4g1g0.1g
Arvot/100g100g236kcal3.6g18.9g7.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384418