Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.9kcal0.1g0.6g0g0.3g
Kesäkurpitsa7.3g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.9g8.2kcal0.9g0g0.5g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi1.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g27kcal2g1.8g1.2g0.8g
Valittu annoskoko25g14kcal1g0.9g0.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g7kcal0.5g0.5g0.3g0.2g
Arvot/100g100g55kcal4g3.6g2.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462515