Sienibolognese

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä.

Lisää kuutioitu sipuli.

Anna kuullottua.

Lisää sienet ja tomaattimurska.

Mausta ja lisää lihaliemikuutio.

Anna hautua hiljaisella tulella pitkään.

Mitä kauemmin hautuu, sitä parempi kastikkeesta tulee.

Tarjoile vaikkapa pastan ja juustoraasteen kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienikuutio (Sauvon säilyke), annos 100g5.9g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.3g10kcal1.2g0g0.6g0g
Tomaattimurska, 1 prk10g2.8kcal0.1g0.6g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.3g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g37kcal2.8g1.6g2g0.2g
Valittu annoskoko25g18kcal1.4g0.8g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g9kcal0.7g0.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g73kcal5.6g3.2g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156267