Makaronilaatikko kanasta

Kuori ja silppua vihannekset tehosekoittajalla.

Freesaa pannulla oliiviöljyssä.

Lisää jauhetut kanafileet ja pekoni.

Paista pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Mausta.

Anna hautua 10 minuuttia.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Kuumenna uuni 200C.

Sekoita ainekset ja kaada voidelluille uunivuoille - annoksesta tulee kaksi isoa pellillistä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma makaroni (raaka) (Raisio), annos 100g4.2g15kcal0.7g2.5g0.2g0.2g
Kanafilee, 2 kpl, Lidl5.8g6.8kcal1.3g0g0.2g0g
Pekoni (Dulano)2.6g6.7kcal0.5g0.1g0.5g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g4.2g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Selleri, annos 50g0.3g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 0.6g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 5.2g1.8kcal0.2g0.3g0g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g74kcal5.8g6g3.2g0.4g
Valittu annoskoko25g37kcal2.9g3g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g18kcal1.5g1.5g0.8g0.1g
Arvot/100g100g147kcal11.6g12g6.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174360